Kako prorijediti mrkvu i repe

vrhovi mrkve razrjeđivanje

Iskusni vrtlari imaju tajne koje će pomoći ispravnom otklanjanju mrkve i repe..

Tajne stanjivanja mrkve

Da biste ocijedili mrkvu, trebate pričekati oblačno vrijeme. Zašto? Ako je biljka uznemirena, emitirat će snažan miris, a to će privući mrkvu muhu.

U vrijeme dana sam korov i mrlje mrljao. Kako doći do vikendice.Dakle, sunce sja i trebate isprazniti mrkvu. Postoji izlaz. Nakon posla, cijeli krevet trebate prati prahom mljevenog papra. Utopit će snažnu aromu zelenih vrhova. Odmah skidam rastrgane vrhove s kreveta mrkve.

Po savjetu susjeda vrtlara, kad imam vremena, sadnice sam rezao škarama za nokte. Dakle, korijen mrkve nije oštećen. Saznaj Način za sadnju mrkve - zapanjujući rezultati.

Tajne proboja cikle

Kad se na mladim biljkama pojave dva prava lišća, započinjem prvo prorjeđivanje repe. Kao što znate, trebate ostaviti samo jake i zdrave instance. Ali među onima koji su istrgnuti, ako ih ima, vrijedno ih presađujem na krumpir. Dobro se slažu jedno s drugim.

Pro100bonus za zdravlje

O prednostima vrhova mrkvevrhovi mrkve na prozoru

U stara vremena vrhovi mrkve zauzimali su počasno mjesto na stolu, poput peršina danas. Ukrasila je jela i pekla u tijestu.

Zelje usjeva korijena naranče savršeno tonira krvne žile, pomaže da se riješe krvnih ugrušaka.

U narodnoj medicini vrhovi mrkve jeftino su i sigurno sredstvo za prevenciju i liječenje hemoroida i tromboflebitisa. Pije se poput čaja u tromjesečnom tijeku, svjež i suh, ubran za zimu.

O prednostima lišća od repe

vrhova repeListovi repe su indicirani onima koji pate od konstipacije i anemije, bolesti srca i želuca. Za probleme s krvnim žilama i štitnjačom.

Može se koristiti u dijetnoj hrani i tijekom posta..

Ako napravite maske od vrganja repe od repe, možete se riješiti pigmentacije i pjega.

Sjeckani listovi naliježu se na kapke konjuktivitisom, ublažavaju glavobolju.

Dijelite na društvenim mrežama:
Izgleda ovako